Kombinasjonsløsninger

Materiell- og Produktutvikling

Mange års erfaring innen materiell og produktutvikling har ført til en rekke kombinasjonsløsninger innenfor slitasjenbeskyttelse. WeSo har klart å kombinere egenskapene til forskjellige materialer til nye unike løsninger, for eksempel:

Aluminiumoksidkuber støpt i Polyuretan

Den ekstreme hardheten til aluminiumoksidet i kombinasjon med polyuretanets energiabsorpsjonskapasitet gir en slitasjevern som er både hard og seig.

Sliteplate med bakside av Polyuretan

Med polyuretanets fleksibilitet på baksiden, kan man velge en hardere sliteplate enn det som ellers ville være mulig. I tillegg til en høyere slitestyrke, oppnås også lyddempende effekt og mindre mekanisk belastning på bærende konstruksjon.

Vår kompetanse innenfor flere forskjellige slitasjebeskyttelsesgrupper fører ofte til at flere materialer blir benyttet sammen i samme applikasjon, for eksempel:

Pluggskrue

Komposittbelegg påføres på mantelen og den nedre delen av skruens trykkside. Slitasjeplatesegmenter monteres så på den øvre delen av skruens gjenger.

Skruegjengens topp sveises med titankarbidtråd.

Baksiden av skruegjengen påføres vannskjærte utskiftbare kuttetenner i herdet karbonstål.

Siktgulv

Siktgulvets stålkonstruksjon belagges med keramisk kompositt som beskytter mot slitasje og korrosjon. På direkte trefflater benyttes myk polyuretan. Der prosessflyten transporteres lineært, er keramikk og komposittbekledning slitasjebeskyttelsen.

Fordeler med Kombinasjonsløsninger

  • Maksimerte ytelser
  • Fleksible løsninger
  • Kundetilpasset
  • Mulitiple egenskaper
  • Kostnadseffektivt