Industritjenester

Wear Solutions tilbyr et bredt spekter av teknologitjenester til industrien, og vi forsøker alltid å levere den beste kunnskapen med personlig dialog. Våre kompetente medarbeidere og dyktige prosjektledere muliggjør en kostnadseffektiv og strukturert prosess, fra forespørsel til levering.

Projekthåndtering
Wear Solutions tilbyr prosjektledelse og totalleveranser av høy kvalitet. Vår raske, pålitelige og fleksible service, bygger på lang erfaring i bransjen. Ved å stole på oss sparer våre kunder både kostnader og egne ressurser. Vi tar mer enn gjerne ansvaret for hele prosjektet til kunden. En samlet leveranse kan inkludere alt fra forprosjektering, planlegging, anskaffelser og bearbeiding til montering.

Montasje, Vedlikehold og Service
Behovet for service og vedlikeholdstjenester vokser stadig. Industrien krever at maskiner og utstyr skal kunne leve lenger. Gjerne også få et grønt miljøstempel med lav CO2 regnskap. Gjenbruk og økt slitestyrke blir mer og mer viktig å velge også for industrien. Vi møter dette ved å tilby tjenester på et meget høyt nivå.

Vårt nære samarbeid med kunden gjør at vi kan sikre at våre nyproduksjons-, vedlikeholds- og reparasjonstjenester fører til vellykkede resultater med krav om høy grad av kvalitet levert til rett tid.

Mobil maskinering

Dersom dere har komponenter som ikke lett lar seg flytte kommer vi gjerne til deg. Vi har tilgang på en stor flyttbar maskineringspark samt dyktige medarbeidere som kan komme til din arbeidsplass.

Samarbeidsavtale
Vi hjelper gjerne våre kunder til å forbedre sin oppetid og leveringstid. Wear Solutions holder gjerne lager for kunden der komponenter jevnlig blir byttet ut. Vi reparerer/forbedrer dine komponenter og legger dem på lager hos oss. Når din komponent trenger å skiftes/repareres leveres den til oss og dere får ny/renovert umiddelbart. Vår serviceavtale er en enkel og effektiv måte å sikre at produksjonen i ditt selskap går uten forstyrrelser. Vi tar hånd om logistikken, reservedelslageret og rapportering i henhold til avtale.